art

Kronborg Marine Bådudstyr, der har eksisteret i mere end 30 år, ligger på Helsingør Nordhavn, én af Danmarks største lystbådehavne.

Butikken er kendt af sejlere fra hele landet for den professionelle vejledning og gode service.

Mange er blevet positivt overrasket over, at de hos os har fundet netop den "lille dims", som de længe har ledt efter. Men vi kan naturligvis ikke ligge inde med alt det udstyr, som findes på markedet. Derfor har vi i samarbejde med vores faste leverandører udviklet et leveringssystem, som sikrer, at bestillingsvarer er hjemme på ganske få dage.

Alle vores medarbejdere er født og opvokset med sejlads. Vi svarer gerne på henvendelser fra dig, uanset om det er et spørgsmål om udstyr til båden eller beklædning til dig selv. Hvis vi ikke kan svare på stående fod, vil vi altid forsøge at indhente svar hos en af vores leverandører, og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Årelang erfaring med salg af bådudstyr sikrer dig den rigtige vejledning, selv når du handler i vores webshop. Her kan du vælge, om du vil have tilsendt varen, eller afhente og betale i butikken.

Vigtigst for dig er, at webshoppen har en rigtig bådudstyrsbutik som base.